Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Οι ανώνυμοι κονδυλοφόροι του Μεγάρου Μαξίμου καλά θα κάνουν να αφήσουν τις θεωρίες συνωμοσίας που προκαλούν μόνο γέλιο…», υπογράμμισε σε σχετική ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε: «Οφείλουν να απαντήσουν με σοβαρότητα – όση και αν τους έχει απομείνει – στην ελληνική κοινωνία για το δυσβάσταχτο κόστος που προκαλούν με τις ρουσφετολογικές πρακτικές τους στο Δημόσιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταυτόχρονα, επεσήμανε: «Περιμένουμε, λοιπόν, από την Κυβέρνηση και τη λαλίλαστη Yπουργό κυρία Γεροβασίλη, που θα μείνει στην ιστορία για τη “γκρίζα” δήλωσή της το βράδυ που το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο του αποτυχημένου “Yπουργού καναλάρχη” κ. Παππά, να μας απαντήσει:

Πώς εξηγεί ότι, ενώ ισχύει ο κανόνας “1 προς 5” για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, αυτό έχει διογκωθεί μέσα σε ένα χρόνο κατά 8.000, περίπου, υπαλλήλους, κοστίζοντας στους πολίτες επιπλέον 150.000.000 ευρώ;

Σε ό,τι αφορά το επιχείρημά τους για σχέσεις και “γραμμές” δημοσιογράφων και εφημερίδων με τη Νέα Δημοκρατία, αυτή είναι η αντίληψη της Κυβέρνησης για τη δημοσιογραφία και εν τέλει για τη Δημοκρατία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και με υστερόγραφό το, το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, δήλωσε: «ΥΓ. Αν δεν το κάνει σήμερα η κυρία Γεροβασίλη, θα αναγκαστεί να το πράξει πολύ σύντομα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης που έχουν καταθέσει 12 βουλευτές του Κόμματος. Την περιμένουμε…»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης