ΝΔ: «Η άποψη του κ. Τσίπρα ότι η εγκληματικότητα δεν είναι θέμα επίκαιρο διαψεύδεται»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017, 13:54
ΝΔ: «Η άποψη του κ. Τσίπρα ότι η εγκληματικότητα δεν είναι θέμα επίκαιρο διαψεύδεται»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Για μια ακόμη φορά, οι αποκαλούμενες από τον αρμόδιο Υπουργό “συλλογικότητες των Εξαρχείων” κατέλυσαν κάθε έννοια ευνομούμενου Κράτους. Εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον διμοιριών των Μ.Α.Τ. και διέκοψαν, για πολλές ώρες, την κυκλοφορία στην οδό Πατησίων» υπογράμμισε με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τα επεισόδια που έγιναν τα ξημερώματα στα Εξάρχεια.

Χαρακτηριστικά τόνισε η ΝΔ: «Για μια ακόμη φορά, ο ισχυρισμός που ανέπτυξε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή – απαντώντας σε ερώτηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη – ότι “η εγκληματικότητα δεν είναι θέμα επίκαιρο”, διαψεύδεται έμπρακτα.

Για μια κόμη φορά, αποδεικνύεται η αδιαφορία της Κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τα καθημερινά προβλήματα, αλλά και η ανικανότητά της να ανταποκριθεί σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις όπως η ασφάλεια των πολιτών».

Και καταλήγοντας, η Αξιωματική Αντιπολίτευσης, ξεκαθάρισε: «Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει ότι, ως αυριανή Κυβέρνηση, θα έχει στις προτεραιότητές της το σεβασμό των νόμων και της τάξης, την πάταξη της ανομίας και της εγκληματικότητας».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017, 13:54