Ν.Δ.: Η υπόθεση Φλαμπουράρη είναι περίεργη και έχει βάθος

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 01:48
Ν.Δ.: Η υπόθεση Φλαμπουράρη είναι περίεργη και έχει βάθος
«Η υπόθεση Φλαμπουράρη δεν είναι μόνο περίεργη, αλλά φαίνεται πως έχει και βάθος», επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, σχολιάζοντας αναφορές περί ανάθεσης έργου σε εταιρεία όπου φέρεται να συμμετείχε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθηνών Αλέκος Φλαμπουράρης.

Η Ν.Δ. σημειώνει ότι «εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο εν λόγω υπουργός πήρε ανάθεση έργου, ενώ το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας εμφανίζεται σήμερα να έχει μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο με ιδιωτικό συμφωνητικό, του οποίου το γνήσιο της υπογραφής βεβαιώνεται με περίεργη διαδικασία. Όχι από τα ΚΕΠ, όχι από Αστυνομικό Τμήμα, αλλά από το Αρχηγείο της Αστυνομίας, όπου δεν έχει πρόσβαση ο καθημερινός πολίτης. Με αποτέλεσμα να μην δύναται να διερευνηθεί αν η μεταβίβαση έγινε μεταχρονολογημένα, αφού δεν τηρήθηκαν οι κανόνες της αρχής της δημοσιότητας».

Σύμφωνα με τη Ν.Δ., η Εισαγγελική Αρχή οφείλει να τα ερευνήσει όλα αυτά, όπως επίσης, αν αυτός που πήρε το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας είναι παρένθετο πρόσωπο, «δεδομένου ότι κατά την ημερομηνία που μεταβιβάστηκαν οι μετοχές δεν καταβλήθηκε κανένα τίμημα, γεγονός παράδοξο για τη συναλλακτική πρακτική».

«Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς τσαλακώθηκε και καταφεύγουν στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για να διασώσουν ό,τι προλάβουν», καταλήγει η Ν.Δ.

Για αήθη και πολιτικά καθοδηγούμενη και συκοφαντική επίθεση εναντίον του έκανε λόγο νωρίτερα σε δήλωσή του ο Αλέκος Φλαμπουράρης σχολιάζοντας τις αναφορές σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης σχετικά με την εταιρεία «Διάτμηση», και έδωσε στη δημοσιότητα σειρά εγγράφων «για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015, 01:48