Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνεται η δέσμευση της κυβέρνησης Τσίπρα για διαρκή λιτότητα» δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, Βασίλης Κικίλιας.

«Μετά το συμπληρωματικό Μνημόνιο του Ιουνίου, τη συνυπογραφή της δήλωσης του Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου, την επιστολή μετάνοιας του κ. Τσακαλώτου στις 23 Δεκεμβρίου και τη συνέντευξή του στην “Καθημερινή” στις 31 Δεκεμβρίου 2016, ήρθε η σειρά του κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Τζανακόπουλου να επιβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δίνει τα πάντα στους δανειστές με αντάλλαγμα την παραμονή της στην εξουσία» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας, την κριτική του, ο κ. Κικίλιας είπε: «Ο κ. Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο 105,5”, παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του Α.Ε.Π. και για μετά το 2018».

«Ομολογεί ότι η κυβέρνηση συζητά τα πρόσθετα μέτρα που θα πάρει για να επιτύχει αυτόν τον στόχο. Ομολογεί, επίσης, ότι συζητά το νέο, 4ο Μνημόνιο. Μόνο που το βαφτίζει “δημοσιονομικό μονοπάτι”…» παρατήρησε και τόνισε:

«Ευτυχώς οι Έλληνες έχουν καταλάβει που οδηγεί το “μονοπάτι Τσίπρα”. Και ζητούν πολιτική αλλαγή για να ξεφύγουν από αυτό. Για να ξαναβρούν ελπίδα και προοπτική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης