Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Το Υπουργείο Ναυτιλίας θα πρέπει να γνωρίζει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί», υπογράμμισαν χαρακτηριστικά με κοινή τους δήλωση, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λέσβου, Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Τομεάρχης Τουρισμού, βουλευτής Δωδεκανήσου, Μάνος Κόνσολας και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης, απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα υπογράμμισαν: «Οι νησιώτες εδώ και ενάμιση χρόνο βιώνουν με τον πιο ακραίο τρόπο τη ”μεγαλοψυχία” της Κυβέρνησης. Με την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α. στα περισσότερα νησιά και την επικείμενη επέκταση του σε όλα τα υπόλοιπα από 1-1-2018. Με την ανερμάτιστη πολιτική που ακολούθησε στο προσφυγικό, η οποία μετέτρεψε τα νησιά μας σε απέραντα hot spots. Με την εγκατάλειψη όλων των έργων υποδομής».

Καταλήγοντας τόνισαν: «Σχετικά με τα ειδικά αναπτυξιακά προγράμματα που εξαγγέλλει διαρκώς η Κυβέρνηση για το Βόρειο και το Νότιο Αιγαίο, υποτίθεται ότι αυτά θα ήταν έτοιμα πριν από το τέλος του 2016. Αυτό είχε εξαγγείλει από τη Νίσυρο ο πρωθυπουργός. Και αυτή η δέσμευση, όμως, διαψεύστηκε. Αποδείχθηκε ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα της αναξιοπιστίας της σημερινής Κυβέρνησης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης