«Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα αποκάλυψε για μια ακόμη φορά το αληθινό του πρόσωπο. Το αντιευρωπαϊκό του πρόσωπο. Καταψηφίζοντας τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην ολομέλεια του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, παρέα με την Χρυσή Αυγή, την GUE και την Λε Πεν», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφερόμενη στην καταψήφιση της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Πειραιώς προσθέτει: «Με την στάση του απέδειξε ότι ο ευρωπαϊσμός του είναι ένα ακόμη σύνθημα χωρίς αντίκρισμα. Με μια στάση στον Ολάντ (κάποτε Ολαντρέου) για τις αναγκαίες φωτογραφίες, οι δρόμοι του κ.Τσίπρα συναντιούνται με τη Λε Πεν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τη νέα Κομισιόν, η ομάδα των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, «έσπασε» στα τρία.

Τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς/Βόρειας Πράσινης Ομάδας (GUE/NGL) κατά της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπό την Ούρσουλα Φον ντερ Λάινεν, ακολούθησε η πλειοψηφία των ευρωβουλευτών και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Στέλιος Κούλογλου και η Έλενα Κουντουρά.

Αντίθετα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης ψήφισε υπέρ της Επιτροπής, ενώ ο Αλέξης Γεωργούλης επέλεξε την αποχή από την ψηφοφορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης