ΝΔ «Να ζητήσουν συγνώμη από τους Έλληνες ο κ. Τσίπρας και ο κ. Βαρουφάκης»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017, 16:20
ΝΔ «Να ζητήσουν συγνώμη από τους Έλληνες  ο κ. Τσίπρας και ο κ. Βαρουφάκης»
Τα πυρά της κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. 

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Βαρουφάκης είχε επιτέλους μια καλή ιδέα: Να ζητήσει ο κ. Τσίπρας συγνώμη από τους κ. Σαμαρά και Στουρνάρα για όσα έλεγε το 2014, όταν η Ελλάδα είχε βγει στις αγορές ή αλλιώς να σταματήσει να θριαμβολογεί.

Προσυπογράφουμε την παρότρυνση. Και περιμένουμε να το πράξει και ο ίδιος για την τεράστια βλάβη που και εκείνος, αλλά πρωτίστως ο κ. Τσίπρας, προκάλεσαν στη χώρα, φορτώνοντας τους πολίτες με ζημιά 100 δις ευρώ, δύο νέα Μνημόνια, μακρά λιτότητα και εξοντωτικούς φόρους.

Οι δημόσιες αντεγκλήσεις των κ. Τσίπρα και Βαρουφάκη για το ποιος έφταιξε περισσότερο δεν αθωώνουν κανέναν. Ευθύνονται όλοι, από κοινού και εις ολόκληρον.

Η κανονικότητα στην Ελλάδα θα επιστρέψει όταν όλοι εκείνοι που ανέβηκαν στην εξουσία με ψέματα και λάσπη και εν συνεχεία ζημίωσαν τη χώρα με την παροιμιώδη ανικανότητά τους, αποτελέσουν παρελθόν. Μαζί με την τοξικότητα, το διχαστικό λόγο, τον αυταρχισμό και την αλαζονεία της δημόσιας παρουσίας τους».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017, 16:20