«Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, την οποία δεν ελέγχει το παραδικαστικό κύκλωμα του Μαξίμου, καταγγέλλει σήμερα δημοσίως την κυβέρνηση για θεσμική εκτροπή», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο των δηλώσεων του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του μέχρι πρότινος προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis, Νίκου Μανιαδάκη.

«Καθώς αυτό δεν έχει προηγούμενο στην Μεταπολίτευση, έχει κάτι να πει ο κ. Τσίπρας ή έχει αναθέσει την διακυβέρνηση στον Παύλο Πολάκη;», διερωτάται η Πειραιώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων χαρακτήρισε ολίσθημα την παρέμβαση του κ. Πολάκη στο έργο της Δικαιοσύνης, ενώ κάλεσε τον Πρωθυπουργό να αποδοκιμάσει τις τοποθετήσεις του υπουργού.

«Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες συνιστούν πρωτοφανή υπονόμευση των δημοκρατικών μας θεσμών και απειλούν ευθέως την διάκριση των εξουσιών στη χώρα μας», σχολίασε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με το πρωθυπουργικό γραφείο να καταλογίζει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τη Ν.Δ. πως εμφανίζουν «πολύ άγχος, πολλά νεύρα και πολλή ένταση», σε σχέση με την υπόθεση Novartis.

Διαβάστε επίσης: Κύκλοι Κουμουνδούρου για ΝΔ: «Δεν θέλει τη διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά τη σύγχυση και τη συγκάλυψη»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης