Πυρά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε την Τετάρτη με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τον για αναίτια επίθεση σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος εδώ και έναν μήνα αναλαμβάνει συνεχείς πρωτοβουλίες, εντός και εκτός Ελλάδας, για την ενίσχυση της χώρας απέναντι στο εθνικό ζήτημα του προσφυγικού.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «ο κ.Τσίπρας για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων», τονίζοντας ότι την ώρα που η χώρα αντιμετωπίζει δραματικές εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα, εκείνος επιλέγει «τον δρόμο του διχασμού, της συκοφαντίας και της λασπολογίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και όλα αυτά ενώ μόλις σήμερα το πρωί ζητούσε συνεννόηση από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση της εκτός ελέγχου κατάστασης που αντιμετωπίζει η χώρα στο προσφυγικό – μεταναστευτικό» προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Από τη μία ζητεί συναίνεση και από την άλλη υβρίζει. Είναι ο Δόκτωρ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ της πολιτικής. Αποκορύφωμα της απαράδεκτης αυτής στάσης του είναι ότι χρησιμοποίησε σήμερα στη Βουλή ως δήθεν αποδεικτικό των θέσεων του μια επιστολή η οποία λέει τα αντίθετα από αυτά που ισχυρίστηκε» επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης