Για στημένη προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο στη ΝΔ με αφορμή περιστατικό φραστικής επίθεσης κατά του Αντώνη Σαμαρά, χθες, σε περιοχή των Σερρών.

Όπως αναφέρει υψηλόβαθμη πηγή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της ΝΔ δέχθηκε επίθεση με ύβρεις από δύο συγκεκριμένα άτομα γύρω στις 20.15 το βράδυ της Πέμπτης, ενώ στον ίδιο χώρο τον περίμεναν περί τα 100 άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η αστυνομία απομάκρυνε αυτούς τους δύο ανθρώπους και τους οδήγησε στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Σαμαράς και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Κώστας Καραγκούνης επικοινώνησαν με τον αστυνομικό διευθυντή και ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν τη δίωξη αυτών των ανθρώπων και το περιστατικό δεν γράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων, ούτε ως προσαγωγή.

Ωστόσο, από τη Νέα Δημοκρατία καταγγέλλουν ότι, αν και τα δύο αυτά άτομα ήταν ελεύθερα να αποχωρήσουν, παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα επί μισή ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, από τη ΝΔ υποστηρίζουν ότι αυτά τα άτομα στη συνέχεια επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον γραμματέα της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και μια δικηγόρο, η οποία ήταν υποψήφια του κυβερνώντος κόμματος, πρόσωπα τα οποία προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα και έφυγαν λίγο μετά, μαζί με τους ανθρώπους που είχαν εξυβρίσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης: Σαμαράς: «Αδιανόητη η φορολόγηση των αγροτικών επιδοτήσεων»
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015, 22:25

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης