ΝΔ: Συνθήκη δημοκρατικής ομαλότητας να μη γίνονται αντισυγκεντρώσεις

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022, 16:39
ΝΔ: Συνθήκη δημοκρατικής ομαλότητας να μη γίνονται αντισυγκεντρώσεις

Συνθήκη δημοκρατικής ομαλότητας χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της την πάγια πολιτική πρακτική να μη γίνονται αντισυγκεντρώσεις, αναφερόμενη στην αντισυγκέντρωση στην οποία «καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στον Ισθμό».

Παράλληλα η ΝΔ, αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει ότι η δημιουργία τοξικού κλίματος είναι «ο μοναδικός τρόπος πολιτικής αντιπαράθεσης που ξέρουν και θα ακολουθήσουν».

«Τα κόμματα έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν συγκεντρώσεις στον χρόνο και στον χώρο που επιλέγουν, όπως ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι. Αποτελεί πάγια πολιτική πρακτική και συνθήκη δημοκρατικής ομαλότητας να μη γίνονται αντισυγκεντρώσεις» επισημαίνει η ΝΔ και προσθέτει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε αντισυγκέντρωση σήμερα στον Ισθμό, ακριβώς επειδή θα βρίσκεται εκεί ο πρωθυπουργός, πρακτική που εφάρμοζε και την περίοδο των "αγανακτισμένων". Αν νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσουν προβλήματα στην επαφή του πρωθυπουργού με τους πολίτες, κάνουν λάθος.

Το μόνο που δείχνουν είναι ότι η δημιουργία τοξικού κλίματος, είναι ο μοναδικός τρόπος πολιτικής αντιπαράθεσης που ξέρουν και θα ακολουθήσουν».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022, 16:58