ΝΔ: «Το κόστος της καθυστέρησης και της ανικανότητας της κυβέρνησης είναι οδυνηρό για τους πολίτες»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017, 13:19
ΝΔ: «Το κόστος της καθυστέρησης και της ανικανότητας της κυβέρνησης  είναι οδυνηρό για τους πολίτες»
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

«Άλλη μια φορά η κυβέρνηση επιχειρεί να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό. Άλλη μία ημερομηνία πέρασε χωρίς συμφωνία. Και μάλιστα με απροσδιόριστο τον χρόνο της ολοκλήρωσής της. Όλα παραπέμπονται για το μέλλον» υπογράμμισε η Νέα Δημοκρατία σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup.

«Υπενθυμίζεται ότι η αξιολόγηση θα έπρεπε να είχε κλείσει πριν από έναν χρόνο! Και σήμερα η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την επιστροφή των θεσμών στην Ελλάδα. Και ενώ η οικονομία βουλιάζει… Μια επιστροφή που συνοδεύεται από πρόσθετες υποχωρήσεις, επώδυνα μέτρα και διαπραγματευτικές ήττες της κυβέρνησης» επεσήμανε το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

«Με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, για αρκετά χρόνια. Με πρόσθετα μέτρα λιτότητας στο φορολογικό και το συνταξιοδοτικό, άμεσης νομοθέτησης, ακόμη και για μετά τη λήξη του προγράμματος το 2018. Και φυσικά, χωρίς κάποια κουβέντα για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση» πρόσθεσε.

«Με λίγα λόγια, το κόστος της καθυστέρησης και της ανικανότητας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι οδυνηρό για τους πολίτες» κατέληξε.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017, 15:19