«Είμαστε περισσότεροι από όσοι φαντάζονταν», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην πρώτη του φράση της τελευταίας του μεγάλης προεκλογικής συγκέντρωσης κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

«Η χώρα δεν πωλείται», υπογράμμισε και έκανε λόγο για «Μνημόνια του αίσχους», ενώ μιλώντας για τον συμβολισμό της ομιλίας του κάτω από την Ακρόπολη, επεσήμανε: «Μέχρι να φύγει και ο τελευταίος Έλληνας, η χώρα αυτή δεν δίνεται σε κανέναν υποθήκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η συμμορία της συγκυβέρνησης, τα μέλη της συναντήθηκαν στις μυστικές σχέσεις της Μπίλντεμπεργκ και νόμιζαν ότι η Ελλάδα της ορθοδοξίας γονατίζεται. Δεν γονατίζει η Ελλάδα», συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Ελλάς είναι η απάντηση. Ελλάς είναι το μήνυμα που τους κάνει να φύγουν» από την κυβέρνηση, ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα, απαντώντας στον χαρακτηρισμό που τους αποδίδουν ως «επικίνδυνους». «Λένε ότι είμαστε επικίνδυνοι. Ναι, λοιπόν, είμαστε επικίνδυνοι. Είμαστε πολύ επικίνδυνοι γι’ αυτούς οι οποίοι έκλεψαν τους Έλληνες. Είμαστε πολύ επικίνδυνοι γι’ αυτούς που υποθήκευσαν την Ελλάδα. Είμαστε πολύ επικίνδυνοι γι’ αυτούς που κλέβουν τα όνειρα των παιδιών μας. Είμαστε πολύ επικίνδυνοι για εκείνους που τους χρηματοδοτούν νομίζοντας ότι θα αγοράσουν σπίτι της Ελληνίδας και του Έλληνα που θα κατασχέσουν οι τράπεζες. Είμαστε επικίνδυνοι και για τα παπαγαλάκια των μέσων ενημέρωσης που νομίζουν ότι θα καθυποτάξουν τη λαϊκή βούληση» τόνισε.

«Εμείς δεν στείλαμε καμία επιστολή που να υποσχόμαστε ότι θα παραδώσουμε την πατρίδα μας. […] Είναι προδότες της χώρας και οι προδότες αυτής της χώρας δεν έχουν αύριο», ανέφερε ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στους κ.κ. Βενιζέλο και Σαμαρά τους οποίους χαρακτήρισε στη συνέχεια ως όργανα των τοκογλύφων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ελληνικός λαός από τη Δευτέρα ξαναπαίρνει την Ελλάδα στα χέρια του», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Το μήνυμα της Κυριακής θα είναι σαφές: Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες».

Τέλος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών Γιάννη Δημαρά ο οποίος στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης