Νέα ανάρτηση του Πολάκη για τον Κυμπουρόπουλο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, 12:20
Νέα ανάρτηση του Πολάκη για τον Κυμπουρόπουλο

Ο Παύλος Πολάκης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα ξημερώματα της Μ. Τετάρτης μια φωτογραφία με την οποία συγκρίνει «τη νεοφιλελεύθερη αντίληψη για τα ΑΜΕΑ» και την «αριστερή αντίληψη του κοινωνικού κράτους».

Ο αναπληρωτής υπουργός επιτίθεται για ακόμη μία φορά στα ΜΜΕ λέγοντας ότι προσπαθούν με το θέμα που ξέσπασε να καλύψουν τη «φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσίπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πολάκη στο Facebook: 

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ : Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των "ίσων ευκαιριών " της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑΜΕΑ Στη δεύτερη φωτογραφία η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία (τα κουτιά που πατάνε τα παιδιά ειναι τα μόρια ,τα επιδόματα ,οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού)ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ της ΝΔ Κο Κυμπουροπουλο....

Όλα τα αλλα που γραφουν τα ΜΜΕ και τα Τρολ θέλουν να καλύψουν την τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσιπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση,τη δίωξη της κας Στουρναρα για την απευθείας ανάθεση με 713000 ευρω απο το Κεελπνο του Συνεδριου e-health το 2014 και το υπερπλεονασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη ΜΗ μείωση του αφορολόγητου .Άντε καλό βράδυ τωρα και πουσαι Πατουλη:είσαι λίγος ,ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με "δικάσεις" ,οταν για ολη τη βρωμιά του χώρου της υγείας εχεις πιει το αμίλητο νερο(ειμαι και στον Ιατρικο σύλλογο Χανιων οχι στον Ισα ).

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, 14:08