Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας, με σημερινή του παρέμβαση, διαψεύδει πλήρως τα σενάρια περί εξόδου του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τον εκλογικό στίβο όσον αφορά στην επερχόμενη αναμέτρηση στις κάλπες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζαβάρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», σημείωσε: «Θεωρώ ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα. Ο Μεϊμαράκης ως πρόεδρος του κόμματος και ως πρόεδρος της Βουλής, αλλά και ως υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή, έχει δώσει δείγματα ενός πολύ μεγάλου πολιτικού, σοβαρού και υπεύθυνου και βέβαια η προεδρία του μπορεί να ήταν μικρή, αλλά νομίζω ότι άφησε άριστες εντυπώσεις, γιατί με τον τρόπο του προώθησε με εθνική ενατένιση πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε τότε ο τόπος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διατύπωσε, δε, την εκτίμηση ότι «το θέμα το έλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης». «Θεωρώ ότι έχει απαντηθεί από τη ΝΔ ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα και μάλιστα σε έναν αγώνα που δίνει η παράταξη με εθνικό σκοπό θα ήταν αδιανόητο σοβαροί και υπεύθυνοι πολιτικοί του επιπέδου του Μεϊμαράκη να οδηγούνται στην αποστρατεία, όταν πρέπει να επιστρατευτούμε όλοι» παρατήρησε.

«Αυτό που πράγματι χρειάζεται σήμερα ο τόπος είναι η ανανέωση, αλλά όχι η ανανέωση με όρους βιολογικούς, αλλά η ανανέωση της ίδιας της πολιτικής» τόνισε. Στο πλαίσιο αυτό, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, ο οποίος συμμετέχοντας σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ φώναξε υβριστικό σύνθημα κατά της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε: «Ενώ έχει εκλεγεί αντιπρόσωπος του ελληνικού λαού, ενώ τιμήθηκε με το ανώτατο δημοκρατικό αξίωμα, έβγαινε κι αυτός σε συγχορδία και έβριζε τον θεσμό της λαϊκής κυριαρχίας. Αυτό χρειάζεται ως ανανέωση σήμερα η Δημοκρατία και όλα τα κόμματα. Όταν βουλευτής βρίζει το κοινοβούλιο, αυτός είναι ανάξιος να φέρει τον τίτλο του αντιπροσώπου του ελληνικού λαού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης