Και δεύτερη επίθεση εξαπέλυσε μέσα σε 24 ώρες ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατά του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν, μετά την επιδεικτική άρνηση του τελευταίου να τον συναντήσει κατά την παραμονή του στην Αθήνα.

Ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης θεωρεί λάθος την πραγματοποίηση της επίσημης επίσκεψης του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στην Ελλάδα την παραμονή της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, η οποία είχε προκαλέσει την εξέγερση των «Δεκεμβριανών» του 2008.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Καρατζαφέρης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την άρνηση του κ. Μπάιντεν να τον συναντήσει στην Αθήνα, άρνηση η οποία, σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ, οφείλεται στις καταγγελίες των εβραϊκών οργανώσεων στην Αμερική για τις αντισημιτικές θέσεις του κόμματος του ΛΑ.Ο.Σ. και στελεχών του.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., μιλώντας στο ραδιόφωνο 9, υποστήριξε πως «θα φουντώσει η ιστορία» της επετείου της δολοφονίας του 15χρονου Γρηγορόπουλου. Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε στην περιοχή των Εξαρχείων από ειδικό φρουρό στις 6 Δεκεμβρίου του 2008.

Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι ο Αμερικανός αντιπρόεδρος έρχεται στη χώρα μας με συγκεκριμένη ατζέντα και ότι θα ασκήσει τεράστια πολιτική πίεση στην κυβέρνηση, γιατί στις 9 Δεκεμβρίου «αρχίζουν οι προσυνεδριακές διαδικασίες για την ένταξη των Σκοπίων» και, όπως πρόσθεσε, για την έναρξη τους προαπαιτείται η άρση του veto για το όνομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως ο κ. Μπάιντεν θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία της χώρας, τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και τους προέδρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργο Παπανδρέου και της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης