«Εμείς έχουμε συγκεκριμένους στόχους τους οποίους υλοποιούμε απαρέγκλιτα και η απαρέγκλιτη υλοποίησή τους θα μας βγάλει από την κρίση, έτσι όπως έχει δρομολογηθεί μέσα από το ΠΣΑ».

Αυτό δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής κληθείς να σχολιάσει σημερινές δηλώσεις του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινικ Στρος Καν περί ετοιμότητας του Ταμείου για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του ελληνικού δανείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμπλήρωσε δε ότι «αυτή τη στιγμή είναι πολύ πρόωρο να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις και μάλιστα όταν φαίνεται ότι ο σκοπός μας επιτυγχάνεται».

Για το εάν θα υπάρξουν νέα μέτρα μετα την αξιολόγηση της τρόικας, που θα γίνει μετά τις εκλογές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το απέκλεισε, λέγοντας ότι «νέα μέτρα δεν πρόκειται να υπάρξουν».

Σχετικά δε με την αναθεώρηση του ελλείμματος για το 2009 και για το εάν είμαστε κοντά σε ενδεχόμενο αναθεώρησης του Μνημονίου, ο κ. Πεταλωτής επισήμανε ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα είπε ότι η κυβέρνηση και ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι οποιαδήποτε αναθεώρηση δεν πρόκειται να επηρεάσει το πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής της χώρας, το οποίο υλοποιεί τους στόχους και πρόσθεσε ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας,παρά την όποια πιθανή αύξηση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης