Νέοι εποπτεύοντες εισαγγελείς σε Αντιτρομοκρατική-ΕΥΠ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2009, 20:00
Νέοι εποπτεύοντες εισαγγελείς σε Αντιτρομοκρατική-ΕΥΠ
Σε προαγωγές και τοποθετήσεις εισαγγελικών λειτουργών προέβη το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικονομίας.

Ο αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, Π. Αγγελόπουλος τοποθετήθηκε στη θέση του εποπτεύοντος εισαγγελέα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της υπηρεσίας για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Τη θέση κατείχε μέχρι πρόσφατα ο αντεισαγγελέας εφετών, Δ. Παπαγγελόπουλος, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα.

Ως εποπτεύων εισαγγελέας της ΕΥΠ τοποθετήθηκε ο αντεισαγγελέας Εφετών, Π.Πούλιος, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Σημειώνεται ότι η θέση αυτή καλύπτεται πρώτη φορά μετά το νέο νόμο και κανονισμό της ΕΥΠ

Στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τοποθετήθηκε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Φ. Μακρής, ο οποίος κατέλαβε τη θέση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κυρ. Καρούτσου, που παραιτήθηκε.

Επίσης, με αποφάσεις του Ανώτατου Συμβουλίου προήχθησαν:

- Σε αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, οι εισαγγελείς Εφετών Ν.Παντελής (Πειραιά) και Γ.Κολιοκώστας (Αθηνών).

- Σε αρεοπαγίτη ο πρόεδρος Εφετών Θεσσαλονίκης Β.Φράγκος.

- Σε πρόεδρο Εφετών, ο εφέτης Λ. Ντούλης και σε εισαγγελείς Εφετών οι αντεισαγγελείς Στ.Αθανασάκης (Πειραιά) και Ι. Λιακόπουλος (Αθηνών).

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2009, 20:00