Σε προαγωγές και τοποθετήσεις εισαγγελικών λειτουργών προέβη το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικονομίας.

Ο αντεισαγγελέας Εφετών Αθηνών, Π. Αγγελόπουλος τοποθετήθηκε στη θέση του εποπτεύοντος εισαγγελέα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της υπηρεσίας για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη θέση κατείχε μέχρι πρόσφατα ο αντεισαγγελέας εφετών, Δ. Παπαγγελόπουλος, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα.

Ως εποπτεύων εισαγγελέας της ΕΥΠ τοποθετήθηκε ο αντεισαγγελέας Εφετών, Π.Πούλιος, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Σημειώνεται ότι η θέση αυτή καλύπτεται πρώτη φορά μετά το νέο νόμο και κανονισμό της ΕΥΠ

Στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τοποθετήθηκε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Φ. Μακρής, ο οποίος κατέλαβε τη θέση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κυρ. Καρούτσου, που παραιτήθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, με αποφάσεις του Ανώτατου Συμβουλίου προήχθησαν:

– Σε αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, οι εισαγγελείς Εφετών Ν.Παντελής (Πειραιά) και Γ.Κολιοκώστας (Αθηνών).

– Σε αρεοπαγίτη ο πρόεδρος Εφετών Θεσσαλονίκης Β.Φράγκος.

– Σε πρόεδρο Εφετών, ο εφέτης Λ. Ντούλης και σε εισαγγελείς Εφετών οι αντεισαγγελείς Στ.Αθανασάκης (Πειραιά) και Ι. Λιακόπουλος (Αθηνών).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης