Ένταση επικράτησε στον ναό της Δημοκρατίας ανάμεσα στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ζήτησε να κλείσει το μικρόφωνο της βουλευτού, λέγοντας ότι είχε μιλήσει περισσότερη ώρα από το χρόνο που δικαιούνταν, γεγονός που προκάλεσε την οργή της κας Κωνσταντοπούλου που τον κατηγόρησε ότι έγινε εισαγγελέας επί χούντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ ό,τι έγινα, έγινα μόνος μου ,δεν έγινα επειδή είμαι υιός ή θυγατέρα», απάντησε ο κ Μαρκογιαννάκης για να λάνει την απάντηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ: «Ντροπή σας, ντροπή σας δώστε μου το λόγο επί προσωπικού είστε άθλιος πρόεδρος ντροπή σας».

Το επεισόδιο συνεχίστηκε, καθώς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε το λόγο, ανέβηκε στο βήμα και ανέφερε προς τον κ. Μαρκογιαννάκη «Αρνούμαι όσο προεδρεύετε να αναπτύξω την ομιλία μου. Θα περιμένω μέχρι να κατεβείτε».

Η κα. Κωνσταντοπούλου άρχισε να διακόπτει και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τριαντάφυλλο, λέγοντάς του ότι η κυβέρνηση είναι καθεστώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Τριαντάφυλλος της απάντησε ότι «τα περί καθεστώτος σας τα επιστρέφω. Εσείς εκπροσωπείτε το καθεστώς. Εμείς δεν μεγαλώσαμε στα σαλόνια. Εσείς μεγαλώσατε στα σαλόνια».

«Τι να πει κανείς, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά, είναι παγκόσμιο φαινόμενο» είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης και απευθυνόμενος προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου της είπε «κατανοώ την ιδιαιτερότητά σας και για αυτό σας ανέχομαι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης