Θ’ αγωνιστώ να καθαρίσει ο τόπος, δήλωσε από τον  Πειραιά ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μία ημέρα μετά τις αποφάσεις που έλαβε, σχετικά με τις απομακρύνσεις στελεχών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο SIEMENS, έστειλε νέο μήνυμα προς το εσωτερικό του κόμματός του αλλά και προς την κυβέρνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι -σε αντίθεση με τα όσα κάνει η Νέα Δημοκρατία- – δε θα ανεχθεί φαινόμενα διαφθοράς και κακοδιαχείρισης και τόνισε ότι το κόμμα ήταν και θα είναι κοντά στον πολίτη.

«Σε αντίθεση με τον κ. Καραμανλή, εγώ θα αγωνιστώ για να καθαρίσει αυτός ο τόπος και επιτέλους, η πολιτική ζωή του τόπου, να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου, με την ακρίβεια, με την κοινωνική πολιτική, με την υγεία, με την παιδεία, με τις ανάγκες που έχει ο Έλληνας πολίτης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να το πράξει μαζί με όλους τους πολίτες, με τη στήριξή τους και τη βοήθειά τους, «για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε εκείνα τα συμφέροντα που θέλουν να λεηλατούν το εισόδημα και το χρήμα του ελληνικού λαού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Παπανδρέου, που βρέθηκε στον Πειραιά στο πλαίσιο της εξόρμησης του κινήματος σε όλη τη χώρα για την ακρίβεια, συναντήθηκε με τον Νομάρχη, Γιάννη Μίχα, τον Δήμαρχο, Παναγιώτη Φασούλα και περιόδευσε στην κεντρική αγορά της πόλης. Επισκέφτηκε εμπορικά καταστήματα της οδού Τσαμαδού, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές για το ζήτημα της ακρίβειας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης