Με απόλυτη διακριτικότητα οι εκδόσεις «Ίνδικτος» κυκλοφόρησαν το νέο βιβλίο του Ανδρέα Λοβέρδου με τίτλο «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση».

Μέσα στις 119 σελίδες του πυκνού σε νοήματα και επίκαιρες προτάσεις βιβλίου, οι θέσεις του πολιτικού δεν αποτελούν σαφώς ιδρυτική διακήρυξη πολιτικού φορέα. Προαναγγέλλει μία πολιτική ενέργεια, καθώς θέτει επείγουσες προτεραιότητες για το μέλλον της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει στον επίλογο του βιβλίου, μετά την πρώτη δημοσιοποίηση των θέσεων του για τη Νέα ‘Ελληνική Ανόρθωση το Φεβρουάριο του 2012, « κανα την τελευταία μου απόπειρα να κινητοποιήσω δυνάμεις σε μια κοινή προσπάθεια, περιμένοντας στη συνέχεια και τις ενέργειες άλλων, για μια συλλογική πορεία. Η αναμονή μου, όμως, λαμβάνει, τέλος».

Καθώς το βιβλίο περιέχει τη βούληση για την άμεση εκπόνηση εθνικού σχεδίου εξόδου από τη κρίση, η συλλογική υλοποίηση του οποίου θα αποτελεί τη βάση για την αναγκαία πολιτική δουλεία, στον πυρήνα του πάλλεται ένα πρελούδιο -όπως ο ίδιος επισημαίνει -αταλάντευτου αγώνα με καθαρούς στόχους.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης