Ένα νέο προεκλογικό σποτ, διάρκειας 10 λεπτών, ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων είναι η πιο βαθιά πληγή της σύγχρονης ιστορίας μας. Όμως, κάποιοι την προκάλεσαν. Κάποιοι έπαιξαν με το μέλλον ενός ολόκληρου λαού. Και ο λαός αυτός μίλησε. Πήρε τις τύχες στα χέρια του. Διάλεξε τη ζωή και όχι την επιβίωση» ακούγεται στην αρχή του βίντεο και ακολουθούν αποσπάσματα από ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών του 2015 για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος το 2017 και από εγκαίνια μεγάλων έργων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε να κάνει την Ελλάδα μια χώρα ισότητας, αλληλεγγύης και κοινωνικής δικαιοσύνης, να βάλει τις βάσεις για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, για να παραχθεί νέος πλούτος στη χώρα, που δεν θα μείνει ξανά στα χέρια των λίγων αλλά θα γίνει κτήμα των πολλών» ακούγεται στο βίντεο και στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει: «Η Ελλάδα αναγεννήθηκε από τα παιδιά των αγροτών στη Λάρισα που έγιναν γιατροί, από τα παιδιά των κτηνοτρόφων στην Ήπειρο που έγιναν μηχανικοί, από τα παιδιά των μεροκαματιάρηδων στο Περιστέρι που έγιναν δικηγόροι, από τα παιδιά των λιμενεργατών στον Πειραιά που έγιναν επιστήμονες».

Στο βίντεο έχουν ενταχθεί και οι δηλώσεις που είχε κάνει ο πάπας Φραγκίσκος για τον Έλληνα πρωθυπουργό και τους μετανάστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης