Νέος γύρος συμπληρωματικών απολογιών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής με τις εφέτες ανακρίτριες να καλούν τους προφυλακισμένους Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό.

Το ραντεβού των κατηγορουμένων βουλευτών και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής είναι την Παρασκευή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γιάννη Λαγός θα απολογηθούν για το κακούργημα της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών με σκοπό το εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης. Όσο για το Χρήστο Παππά αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της παράνομης οπλοκατοχής αλλά και το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Ο κύκλος της ανάκρισης αναμένεται να ολοκληρωθεί, εκτός απροόπτου, τις επόμενες ημέρες οπότε θα κληθούν σε συμπληρωματική απολογία και οι Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Μίχος για τους οποίους η Βουλή έχει άρει τη βουλευτική τους ασυλία για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής. Επιπλέον, ο Νίκος Μίχος θα δώσει εξηγήσεις και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Πιθανότατα ίσως και αύριο, εκδοθεί η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, μετά τη διαφωνία που έχει προκύψει μεταξύ ανακριτριών και εισαγγελέα για την τύχη της συζύγου του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένης Ζαρούλια. Η κατηγορούμενη βουλευτής παραμένει
σε κατ οίκον περιορισμό αφού μετά την απολογία της ανακρίτριες και εισαγγελέας είχαν διαφωνήσει για την ποινική της μεταχείριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης