Ιστορικής σημασίας, χαρακτήρισε την αποψινή συνεδρίαση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος (Mίλησε στη θέση του Π. Καμμένου επειδή απουσιάζει στο εξωτερικό). Ο κ. Νικολόπουλος επέκρινε για τη ρητορική τους τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

«Ακούσαμε τον κ. Σαμαρά να λέει ότι χρωστάμε πολλά σε εκείνους που είναι το όνομά τους στη λίστα Λαγκάρντ. Είπε “μακάρι να είχαμε και άλλους Παπασταύρου”. Βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα! Ο κ. Παπασταύρου, όταν βγήκε η λίστα Λαγκάρντ, με εντολή Σαμαρά, πήγε στις Ελβετικές τράπεζες συνοδεύοντας τον κ. Μαυραγάνη», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τι κρίμα ο κ. Σαμαράς να μην έχει καταλάβει ακόμη ότι όσο επιμένει σε αυτή τη μονότονη ρητορική ότι δεν τον ακούει κανένας. Είπε τα ίδια για τα οποία τον αξιολόγησε ο ελληνικός λαός», ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος. Σχολιάζοντας την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο, ο κ. Νικολόπουλος τον χαρακτήρισε «συμπρωθυπουργό» που σήμερα μίλησε «για τα άγια των αγίων».

«Ακούσαμε και για άγια των αγίων. Κύριε Τσίπρα γι΄ αυτό πήρε ο κ. Βενιζέλος στο σπίτι του τα αρχεία από το υπουργείο. Διότι ήταν τα άγια των αγίων!», είπε και πρόσθεσε ότι ακόμη και η κ. Μέρκελ γελάει με το success story της Κυβέρνησης Σαμαρά.

«Κάνουμε έκκληση σε όλους τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης να αντιληφθούνε την κρισιμότητα των στιγμών και να στηρίξουν την εθνική προσπάθεια, ακόμη και εκείνους που φοβούνται ή έχουν αλισβερίσια», ανέφερε ο κ. Νικολόπουλος και πρόσθεσε: «στηρίξαμε και συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτή την Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα γιατί πράγματι διαπραγματεύεται. Ασφαλώς και υπάρχουν υποχωρήσεις αλλά όχι υποχωρήσεις για την αφαίμαξη του ελληνικού λαού. Ακόμη και αν χρειαστεί να ματώσουμε περνώντας από τις Συμπληγάδες, εμείς θα βάζουμε τις κόκκινες γραμμές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης