«Η μάχη κατά της διαφθοράς είναι εθνική υπόθεση» δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης και προτρέπει για «διαφάνεια παντού»!

Με αφορμή τον έλεγχο διαχείρισης της ΑΕΠΙ και το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Νίκος Ξυδάκης, ο οποίος στη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός Πολιτισμού παρήγγειλε το καλοκαίρι του 2015 τον διαχειριστικό έλεγχο, σε δήλωση που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του αναφέρει: «To δημοσιευθέν πόρισμα διαχειριστικού ελέγχου της ΑΕΠΙ (λινκ: https://goo.gl/OSeVgi , ρεπορτάζ: https://goo.gl/vO7k20 και https://goo.gl/MID4y5) επιβεβαιώνει με τον εναργέστερο τρόπο την πάγια ανάγκη και διακηρυγμένη θέση της Αριστεράς για διαρκή πόλεμο κατά της διαφθοράς, υπέρ της διαφάνειας και του δημοσίου συμφέροντος. Η μάχη κατά της διαφθοράς είναι εθνική υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Οι πολιτικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κινούνται σταθερά προς την κατεύθυνση της διαφάνειας, της χρηστής διοίκησης και απόδοσης δικαιοσύνης. Οι υποθέσεις Siemens, Energa, Proton Bank, ΚΕΛΠΝΟ, Novartis, μεταξύ πολλών άλλων, δείχνουν τον ακολουθητέο δρόμο για την εξυγίανση του δημόσιου βίου».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης