Ντ. Μπακογιάννη: «Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος για τρίτη φορά»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017, 09:43
Ντ. Μπακογιάννη: «Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος για τρίτη φορά»
«Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος για τρίτη φορά» τονίζει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στην αξιολόγηση, ενώ σημείωσε ότι «η κοινωνία δεν αντέχει πλέον τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ. Δεν αντέχει μια κυβέρνηση που αρνείται να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, που αρνείται να προχωρήσει στις διαρθρωτικές αλλαγές, οι οποίες δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Realnews», η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ. αναφέρει ότι ανησυχεί για το ενδεχόμενο Grexit, λέγοντας ότι «με αυτήν την κυβέρνηση όλα είναι πιθανά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αναφέρει ότι «αν δεν έχει σκοπό (σ.σ. η κυβέρνηση) να την κλείσει και τώρα (σ.σ. την αξιολόγηση), το καλύτερο που έχει να κάνει, είναι να παραδώσει την εξουσία σε ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να δώσουν λύση στα προβλήματα του τόπου».

«Χρειάζεται πολιτική αλλαγή που θα ομαλοποιήσει την οικονομία, θα σταματήσει τη φορολογική αφαίμαξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων και θα δημιουργήσει συνθήκες υγιούς ανάπτυξης», συμπληρώνει η κ. Μπακογιάννη.

Ερωτηθείσα πώς θα αντιδράσει η Ν.Δ. αν συναντήσει κλειστές πόρτες στην προσπάθειά της για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, η Ντόρα Μπακογιάννη επισημαίνει: «Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολος ο δρόμος. Όμως, επίσης, ξέρουμε ότι αν υλοποιήσουμε τα συμφωνηθέντα, οι δανειστές θα ακούσουν τα επιχειρήματά μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017, 09:47