Η υποψήφια βουλευτής Νοτίου Τομέα της Β’ εκλογικής Περιφέρειας με τη ΝΔ, Ντόρα Πάλλη εξηγεί τους λόγους για τους οποίους συμμετέχει στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου:

Πιστεύω ακράδαντα πως στην πολιτική πρέπει να κατέρχεται κάποιος, αποκλειστικά και μόνο για να προσφέρει. Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία στο Ολυμπιακό κίνημα συνυφάνθηκε με απτό κοινωνικό έργο. Έχω δημιουργήσει και διδάξει πληθώρα εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατά του σχολικού εκφοβισμού, βοηθώντας χιλιάδες παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα να εκφραστούν και να πολεμήσουν τους «δαίμονες» τους. Έχω επισκεφθεί πάνω από 300 σχολεία και έχω συνομιλήσει συνολικά με περισσότερα από 20.000 παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, οι κάλπες της 7ης Ιουλίου θα αποτελέσουν την τελευταία εκλογική διαδικασία για τη χώρα που θα πραγματοποιηθεί μέσα σε συνθήκες κρίσης. Από την επόμενη μέρα, θα πρέπει να διαμορφώσουμε μια Ελλάδα ισχυρή και εξωστρεφή. Η Ελλάδα του μέλλοντος, όμως, απαιτεί, πέρα από έναν χαρισματικό Πρωθυπουργό και αναφέρομαι, φυσικά, στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και μια εξίσου ικανή κοινοβουλευτική ομάδα. Μια ομάδα που θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα αναλάβει την εθνική ευθύνη να οδηγήσει τη χώρα μακριά από νέες περιπέτειες. Προέρχομαι από μια πολιτική οικογένεια και γνωρίζω πολύ καλά πως ακόμα και η πιο φαινομενικά ασήμαντη απόφαση μπορεί να έχει μεγάλο κόστος στην καθημερινότητα μας. Θέλω να κομίσω, όμως, αυτή την εμπειρία σε συνδυασμό με φρέσκες ιδέες που έχω περισυλλέξει από την χρόνια ενασχόληση μου με τον αθλητισμό και την εκπαίδευση, καθώς και από τους αγώνες που έχω δώσει σε όλη την Ελλάδα κατά του σχολικού και διαδικτυακού εκφοβισμού.

Σήμερα, ούσα σύζυγος, μητέρα και δραστήριο μέλος της Κοινωνίας των Πολιτών, νιώθω ότι έφθασε η ώρα να διεκδικήσω τη ψήφο των συμπολιτών μου. Να μου δώσουν την ευκαιρία να βοηθήσω τη χώρα μας να σταθεί ξανά στα «πόδια» της. Να με εμπιστευτούν, ώστε να μπορέσω να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δημιουργήσουμε ίσες ευκαιρίες και καλοπληρωμένες δουλειές για τους νέους μας. Να με επιλέξουν, ώστε να πασχίσω και εγώ, μαζί με άλλους, να επαναφέρω το χαμόγελο και την αισιοδοξία στις ζωές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης