Επιθετική κατά του συστήματος που την πολεμά, όπως χαρακτηριστικά είπε, εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.

Η υποψήφια για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε αυτό που κατά κόρον τονίζει τον τελευταίο καιρό -και με τις δημοσκοπήσεις να την φέρνουν πίσω από τον Αντώνη Σαμαρά- ότι δηλαδή υπάρχει ένα «σύστημα ΠΑΣΟΚ» που δεν την θέλει στην ηγεσία του κόμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πολιτικό επίπεδο, η κα Μπακογιάννη σημείωσε ότι η δική της πρόταση συνθέτει τις διαφορετικές τάσεις εντός του κόμματος.

«Υπάρχουν δύο πορείες. Μια εκτός του κόμματος που μπήκε μέσα και μία εντός του κόμματος που έδωσε τη μάχη από μέσα», σημείωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι αφενός δεν έφυγε ποτέ από την παράταξη και αφετέρου στήριξε την κυβέρνηση και το κόμμα σε όλες τις περιόδους.

Στο σημείο αυτό επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι, αν κερδίσει ο Σαμαράς, η ΝΔ θα μπει σε λογική συρρίκνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στις «αποχωρήσεις», η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φύγει σε περίπτωση ήττας, ενώ το ίδιο θα κάνουν οι Αντώνης Σαμαράς και Δημήτρης Αβραμόπουλος, για τους οποίους δεν πιστεύει ότι θα επαναλάβουν το ίδιο λάθος δύο φορές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης