Της Άντζελα Πεΐτση

Άμεση και γρήγορη ήταν η αντίδραση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, στα όσα ειπώθηκαν στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης, τόσο από τον κ. Τσίπρα όσο από τα κυβερνητικά στελέχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως σχολίασαν τοπικοί παράγοντες «επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά. Ο Βουλευτής μας, το πήρε προσωπικά και πατριωτικά και δεν άφησε να πέσει κάτω ούτε μία κουβέντα».

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, τα σχόλια που ειπώθηκαν, μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι «δεν προλάβαιναν ούτε ο πρωθυπουργός ούτε οι υπουργοί του, να ολοκληρώσουν τις ομιλίες τους και η ανακοίνωση ή το σχόλιο Αυγενάκη είχε εκδοθεί».

Παράλληλα, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, σχολιάστηκαν με ιδιαίτερα ευμενή σχόλια, τόσο το περιεχόμενο των ανακοινώσεων του Γραμματέα -το οποίο χαρακτήρισαν ως δριμύ- αλλά ταυτόχρονα και η αμεσότητα της ταχύτητας των δηλώσεων του κ. Αυγενάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστικά τοπικός κορυφαίος παράγοντας της γαλάζιας παράταξης τόνισε: «Ουδείς μπορεί να πει κουβέντα στο γραμματέα. Κανείς!!!».

Η αποτίμηση των 33 εκδηλώσεων στη Β.Ε. ενόψει ΔΕΘ

Την ίδια στιγμή, αξίζει να τονιστεί ότι η αποτίμηση των εκδηλώσεων στη Βόρεια Ελλάδα, πριν την κεντρική ομιλία και τη συνέντευξη τύπου του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκης στο πλαίσιο της ΔΕΘ, δικαιώνει τον κ. Αυγενάκη. Οι 33 εκδηλώσεις στέφτηκαν από απόλυτη επιτυχία, όπως επεσήμαναν γαλάζια στελέχη στο zougla.gr «κάτι που ούτε εμείς οι ίδιοι δεν πιστεύαμε. Είναι η πρώτη φορά, που έγινε ένα τόσο και τέτοιο μεγάλο τόλμημα και το αποτέλεσμα της προσέλευσης του κόσμου, δικαιώνει απόλυτα τον Γραμματέα».

«Μάλιστα» όπως είπαν «αρχικά ήμασταν επιφυλακτικοί. Αλλά, το περιεχόμενο και θεματολογία των εκδηλώσεων, ήταν «αυτό» που πραγματικά ζητάει η κοινωνία. Αυτό επιβεβαιώνεται από την παρουσία του κόσμου».

Τέλος, όπως σημείωσαν είναι χαρακτηριστικό πως για πρώτη φορά, στις εκδηλώσεις ήρθε κόσμος που δεν πήγαινε «ποτέ» σε εκδηλώσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης