Την εκτίμηση ότι όσο η Ελλάδα θα πηγαίνει προς την κανονικότητα τόσο θα πιέζονται τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ επανέλαβε την ανάγκη για συνεργασία την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 ο κ. Μεϊμαράκης  τόνισε ότι «απαιτείται όλος ο παραγωγικός κόσμος της χώρας που έχει μείνει όρθιος να συμβάλουμε θετικά και δημιουργικά στην προσπάθεια αυτή που άλλωστε δεν δείχνει να έχουμε μεγάλες διαφορές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις δεν είναι δεξιές και αριστερές.

«Ακόμα και αν δεν θέλει οφείλει να μας δώσει την ανοχή του στην υλοποίηση αυτών των θεμάτων» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης ο οποίος και χαρακτήρισε καταστροφικές τις εκλογές.

«Οι εκλογές δεν είχαν λόγο να γίνουν», είπε ενώ άφησε αιχμές πως ο κ. Τσίπρας πριμοδοτεί με την πολιτική του τη Χ.Α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα πάντως με τον κ. Μεϊμαράκη  «όσο η χώρα θα πηγαίνει προς την κανονικότητα τόσο θα πιέζονται τα ποσοστά της ΧΑ και του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. απάντησε στις επικρίσεις του κ. Τσίπρα πως η ΝΔ πρεσβεύει το παλιό λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ένα κόμμα 18 ετών και επανέλαβε την πρότασή του για εθνική συναίνεση.

«Όσο πιο ενωμένοι πάμε στις Βρυξέλλες τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε. Οι δανειστές θα υποχωρήσουν πολύ πιο εύκολα αν εμείς είμαστε ενωμένοι» εκτίμησε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης