Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα, στην Κόρινθο, όπου στο Εργατικό Κέντρο ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Κώστα Μαλανδρένη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός, κυρίως λόγω της έλλειψης βιομηχανικής περιοχής, για το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας αλλά και την αποβιομηχάνιση της Κορινθίας, καθώς και για το θέμα του εργοστασίου της FULCOR που οδηγείται σε πώληση και έχει προγραμματιστεί απεργία σε όλο τον νομό από το Εργατικό Κέντρο, για τις 20 Οκτωβρίου.

Εκπρόσωποι των σωματείων εξήγησαν στον πρόεδρο του ΣΥΝ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο ΙΚΑ της περιοχής, όπου στα ιατρεία για να πάρουν σειρά πηγαίνουν τα ξημερώματα, όπως και για την έλλειψη προσωπικού στα γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα μεταφέρει τα προβλήματα στη Βουλή.

Σε σχέση με τη FULCOR, σημείωσε ότι πρέπει να στηριχθούν οι εργαζόμενοι, να μην χαθεί καμιά θέση εργασίας και κάλεσε τους εργαζομένους στην Κορινθία να συμμετάσχουν στην απεργία της 20ής Οκτωβρίου.

Αναφερόμενος στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης ζήτησε από τους πολίτες να στείλουν μήνυμα κατά του μνημονίου, να στηρίξουν τους συνδυασμούς που υποστηρίζει το κόμμα και σε ερώτηση κατά πόσο είναι έτοιμος για εθνικές εκλογές επεσήμανε ότι «εμείς είμαστε έτοιμοι ακόμα και για εθνικές εκλογές τον Μάρτιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την περιοδεία του στην Πελοπόννησο, με επίσκεψη στην Τρίπολη, όπου θα μεταβεί στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Βασίλη Γιόκαρη που στηρίζει ο ΣΥΝ και στη συνέχεια θα μιλήσει στο Εργατικό Κέντρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης