Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε αγωγή δύο εκατ. ευρώ κατά της Novartis

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, 21:10
Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε αγωγή δύο εκατ. ευρώ κατά της Novartis
Με αγωγή που κατέθεσε την Τρίτη κατά της Novartis ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ζητεί δύο εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση με το σκεπτικό ότι η φαρμακευτική εταιρεία σιωπά όσον αφορά στις κατηγορίες εναντίον του και επιτρέπει έτσι τον διασυρμό του.

Την αγωγή κατέθεσαν οι δικηγόροι του Άδωνι Γεωργιάδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Θανάσης Πλεύρης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε την κίνησή του αυτή και επιτέθηκε μάλιστα στη Novartis, την οποία κατηγόρησε ότι «τα έχει φτιάξει με την κυβέρνηση».

Αναρωτήθηκε γιατί η εταιρεία δεν έχει κάνει διαχειριστικό έλεγχο μετά από έναν χρόνο και δήλωσε ότι επί δικής του υπουργίας η Novartis είχε ζημιές ενώ επί Ξανθού- Πολάκη κέρδη.

«Ή θα παρουσιάσει οποιοδήποτε στοιχείο η Novartis, ή δεν θα παρουσιάσει, και πιστεύω ότι το δικαστήριο θα με δικαιώσει και θα πληρώσει. Οι συκοφάντες πρέπει να πληρώνουν κάποτε σε αυτή τη χώρα», σημείωσε ο Άδ. Γεωργιάδης.

Ανακοίνωσε τέλος ότι εφόσον του επιδικαστεί η αποζημίωση ύψους δύο εκατ. ευρώ θα τη διαθέσει σε φιλανθρωπίες.Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018, 21:40