Στήριξη στον Υπουργό Μεταφορών Δημήτρη Ρέππα για τα περί «τζιτζιφιόγκων», έδωσε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Ξέρετε πολύ καλά οι δημοσιογράφοι, θα τους πω κι εγώ τζιτζιφιόγκους, παρατρεχάμενοι, παρά δίπλα, παρά κάτω, ξέρετε πολύ καλά, πού είναι εκείνοι, που χάριν τάχιστης δημοσιότητας…(.σ.σ. κάνουν διαρροές). Θεωρώ ότι κάποιος που έχει έναν υπεύθυνο ρόλο δεν μπορεί να δημιουργεί φήμες και προβλήματα στην Κυβέρνηση, διότι η Κυβέρνηση του έκανε την τιμή να τον αξιοποιήσει σε ένα πόστο. Θεωρώ ότι έκανε άριστα ο κ. Ρέππας», είπε ο κ.Κακλαμάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής ήταν επικριτικός για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη σημερινή του παρουσία στη Βουλή, λέγοντας ότι «οφείλουμε να μην πυροδοτούμε καταστάσεις κι όταν αρχηγοί κομμάτων ή βουλευτές ή παράγοντες των μέσων ενημέρωσης δεν μετράμε τα λόγια μας, ποιος θα τα μετρήσει; Ο πεινασμένος;».

Επανέλαβε τη θέση του ότι με το κλίμα αντιπαράθεσης που έχει διαμορφωθεί θα πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές, σημειώνοντας:

«Όταν η χώρα είναι στο χείλος του γκρεμού, δεν βλέπω εγώ να υπάρχει ένα κλίμα τέτοιο ώστε να βγει η χώρα από το αδιέξοδο. Αν συνεχιστεί, πράγματι, αυτή η κατάσταση, μάρτυρες της οποίας γίναμε και σήμερα στη Βουλή, βεβαιότατα να πάει η υπόθεση στο λαό. Αυτό σημαίνει δημοκρατία. Εάν, λοιπόν, θα έχουμε μια Κυβέρνηση και μια αντιπολίτευση η οποία δεν θα σκέφτεται πως θα συμβάλλει, φοβάμαι ότι αν καταρρεύσει η χώρα θα κινδυνέψει κι η ακεραιότητα της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης