Ο γ.γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης στην τηλεόραση της Ζούγκλας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015, 14:47
Ο γ.γ. του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης στην τηλεόραση της Ζούγκλας
Ο γενικός γραμματέας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ), οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης, θα φιλοξενηθεί σήμερα (14.00 - 15.00)  στην πολιτική εκπομπή της τηλεόρασης της Ζούγκλας.

Ο κος Καζάκης κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα κληθεί μεταξύ άλλων να απαντήσει και σε ερωτήματα τηλεθεατών μέσω του Διαδικτύου.

Σημειώνεται πως το ΕΠΑΜ κατεβαίνει ανεξάρτητο στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ LIVE THN EKΠOMΠΗ 

Οι πολιτικές εκπομπές θα συνεχιστούν όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Μπορείτε να στέλνετε ερωτήσεις προς τους πολιτικούς, σχόλια, παρατηρήσεις αλλά και απόψεις στο info@zougla.gr αλλά και κατά τη διάρκεια της εκπομπής μέσω του ζωντανού chat του Zougla TV. Παράλληλα μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 211-5550500.H τηλεόραση της Ζούγκλας ανοίγει τον διάλογο στο Διαδίκτυο μεταξύ πολιτικών και πολιτών...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος από το «ΠΑΣΟΚ» φιλοξενήθηκε την Τρίτη 08 Σεπτεμβρίου στην πολιτική εκπομπή της τηλεόρασης της Ζούγκλας. H καλεσμένη στο debate Ραχήλ Μακρή (Λαϊκή Ενότητα) δεν μπόρεσε να παραστεί.


Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στο στούντιο βρέθηκαν οι Φαήλος Κρανιδιώτης (ΝΔ) και Δημήτρης Καμμένος (ΑΝΕΛ). Oι υποψήφιοι βουλευτές Β΄ Πειραιά κλήθηκαν να απαντήσουν μεταξύ άλλων και σε ερωτήματα τηλεθεατών μέσω του Διαδικτύου.

Ο Δημήτρης Στρατούλης (Λαϊκή Ενότητα) και ο Κώστας Καραγκούνης (εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ) φιλοξενήθηκαν την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.

«Φαίνεται όντως από τον ΣΥΡΙΖΑ πως δεν υπάρχει διάθεση καμίας συνεργασίας παρότι εμείς απευθύναμε την πρόσκληση ευρύτερα σε όλες τις δυνάμεις. Δεν αποκλείσαμε ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε κανέναν», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας. 

Ερωτηθείς αν είναι εφικτή μια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ υπό προϋποθέσεις ο κος Καραγκούνης τόνισε: «Πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν στις αλλαγές και πιστεύουν στη λιγότερη φορολογία πρέπει από κοινού να προχωρήσουμε μπροστά. Τώρα εάν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αυτήν την λογική των αλλαγών, εάν μπορεί να προσέλθει σε ένα τέτοιο πρόγραμμα , η πρόσκληση είναι ανοικτή. Είτε ο ίδιος είτε οποιοσδήποτε μπορεί να προσέλθει εμείς είμαστε ανοιχτοί. Δεν αποκλείουμε. Άλλος έχει αποφασίσει να είναι πολιτικά απομονωμένος, κι αυτός είναι ο κος Τσίπρας».

Η Σοφία Βούλτεψη (εκπρόσωπος ΝΔ) και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη (εκπρόσωπος ΑΝΕΛ) φιλοξενήθηκαν την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στην πολιτική εκπομπή της τηλεόρασης της Ζούγκλας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι πολιτικοί κλήθηκαν να απαντήσουν μεταξύ άλλων σε βασικά θέματα τα οποία απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες αυτήν την περίοδο.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της εκπομπής προκλήθηκε ένταση όταν η Σοφία Βούλτεψη άρχισε να αναφέρεται στις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, σχετικά με το «κούγκι».

Η αντιπαράθεση οξύνθηκε περισσότερο με τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη να απευθύνεται στην εκπρόσωπο της ΝΔ, αναφέροντάς της την υπόθεση Παπασταύρου με τη λίστα Λαγκάρντ.Tην Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης,σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης,αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια σε περίπτωση που το κόμμα του εισέλθει στη Βουλή. Παράλληλα κλήθηκε να απαντήσει και σε ερωτήσεις τηλεθεατών για θέματα που απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες.

«Πρώτο κόμμα θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές. Εάν μου ζητηθεί να σχηματίσω κυβέρνηση με τον Τσίπρα, εγώ δεν θα τον συναντήσω καν. Θα του στείλω μια επιστολή με 9 αιτήματα που πρέπει να εφαρμόσει και θα τον ελέγχω κάθε μήνα. Θα του δώσω περιθώριο για 8 μήνες να κάνει πρόοδο σε αυτά που του ζητώ. Αν δεν τα κάνει, ρίχνω την κυβέρνηση», ανέφερε.

«Τα κανάλια μου ζητούν αυτή την περίοδο να έρθω σε εκπομπές και να παρουσιάσουν το Lifestyle της ζωής μου, αντί να με αφήσουν να πω τις προτάσεις του κόμματος. Έχω ρίξει πολλές πόρτες γι αυτό τον λόγο. Δεν θέλουν να ακούγονται οι προτάσεις της Ένωσης Κέντρου», προσθέτει κι συνεχίζει :

«Φανταστείτε ότι κανάλι μου ζήτησε να υπογράψω συμβόλαιο ότι θα βγω πρώτος στην εκπομπή του την ημέρα των εκλογών».

Σχετικά με την νοοτροπία που υπάρχει στη χώρα μας για την «κακιά Γερμανία», ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε πως «οι Γερμανοί δεν είναι οι κακοί αλλά εμείς που είμαστε αναξιόπιστοι».

Παράλληλα ο πρόεδρος του κόμματος ισχυρίστηκε πως έχει πρόγραμμα με το οποίο η χώρα σε δύο μήνες μπορεί να βγει από το μνημόνιο.
Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης και ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος φιλοξενήθηκαν την Παρασκευή 28 Αυγούστου στο debate της τηλεόρασης της Ζούγκλας.Οι πολιτικές εκπομπές θα συνεχιστούν όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Μπορείτε να στέλνετε ερωτήσεις προς τους πολιτικούς, σχόλια, παρατηρήσεις αλλά και απόψεις στο info@zougla.gr αλλά και κατά τη διάρκεια της εκπομπής μέσω του ζωντανού chat του Zougla TV. 

Παράλληλα μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 211-5550500.

H τηλεόραση της Ζούγκλας ανοίγει τον διάλογο στο Διαδίκτυο μεταξύ πολιτικών και πολιτών...

Ο Κώστας Κατσαφάδος( βουλευτής ΝΔ Α' Πειραιά) και o Βασίλης Πριμηκήρης ( μέλος της ΚΕ, Λαϊκή Ενότητα) φιλοξενήθηκαν την Πέμπτη 27 Αυγούστου στο debate της Ζούγκλας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι πολιτικοί κλήθηκαν να απαντήσουν σε πολλά θέματα που απασχολούν την κοινωνία και τους πολίτες αυτή την περίοδο.

Παράλληλα οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα μέσω του Διαδικτύου να θέσουν τα ερωτήματά τους αλλά και να πάρουν απαντήσεις.

Τα αίματα άναψαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής μεταξύ των δύο πολιτικών όταν ρωτήθηκαν για το αν μπορεί η χώρα να επιβιώσει χωρίς μνημόνιο.Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και η βουλευτής Β’ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα φιλοξενήθηκαν την Τετάρτη 26/8 στο debate της τηλεόρασης της Ζούγκλας.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ DEBATE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ DEBATE ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015, 13:53