Τα σενάρια συνεργασίας με το κυβερνών κόμμα διαψεύδει ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Αυτοί που μας έλεγαν παλαιότερα γερμανοτσολιάδες και Πινοσέτ, τώρα μας θεωρούν πολύφερνες νύφες, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για τις ψήφους εν όψει εκλογών» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι ο σοσιαλιστικός χώρος χρειάζεται αυτονομία. Πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε ότι είναι ένας συντηρητικός χώρος, που συμμάχησε με ένα ακροδεξιό κομμάτι.

Για τους κυρίους Μωραΐτη και Τόλκα δήλωσε πως αν τον ρωτούσαν, θα τους έλεγε πως ήταν λάθος αυτό που έκαναν.

Παράλληλα, διέψευσε τις φήμες ότι του πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει επίτροπος, σημειώνοντας ότι θίγεται μόνο που ακούει ότι του έγινε πρόταση, γιατί ο ίδιος δεν θα διαπραγματευόταν ποτέ τις θέσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίστηκε ανοιχτός στον διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετά τις εκλογές, που, όπως σημείωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει.

«Ας αξιολογήσει τα λάθη του, ας κάνει την αυτοκριτική του, γιατί συγκάλυψε τον καραμανλισμό, είχε προσωπική συνεργασία με τον κ. Παυλόπουλο και τον κ. Καμμένο και εδώ είμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στη ΝΔ είπε ότι δεν της έχει καμιά εμπιστοσύνη, γιατί δεν έχει θετική εμπειρία από τη διακυβέρνηση Σαμαρά, ενώ δεν βλέπει να αναγνωρίζει τα λάθη της και προσπαθεί να προστατέψει τον πρώην ηγέτη της.

Ανακοίνωσε πως στις εκλογές θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης