Ο υπουργός Άμυνας υποδέχτηκε Μητσοτάκη - Γεωργιάδη στο Πεντάγωνο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016, 13:05
Ο υπουργός Άμυνας υποδέχτηκε Μητσοτάκη - Γεωργιάδη στο Πεντάγωνο
Επίσκεψη στο Πεντάγωνο πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στα σκαλιά του υπουργείου τον υποδέθηκε ο Πάνος Καμμένος, για να ακολουθήσει ενημέρωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για όλα τα ζητήματα άμυνας.

Ο κ. Μητσοτάκης συνοδευόταν από τον αντιπρόεδρο Άδ. Γεωργιάδη, τον εκπρόσωπο Τύπου Βασίλη Κικίλια, τον διευθυντή του γραφείου του Μιχάλη Μπεκίρη και τον διευθυντή γραφείου Τύπου του κόμματος.

Έγινε δεκτός από τον υπουργό Πάνο Καμμένο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.

Στην αίθουσα συσκέψεων τον υποδέχτηκαν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας και οι αρχηγοί των Κλάδων.Αμέσως μετά, ο κ. Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επισκέφθηκα σήμερα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να ενημερωθώ από τη στρατιωτική και την πολιτική ηγεσία για ζητήματα που αφορούν την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας. Είχα την ευκαιρία να ευχαριστήσω, στο πρόσωπο των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων, τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, που καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα για την πατρίδα μας. Τα χρόνια της οικονομικής κρίσης μάλιστα ο αγώνας αυτός γίνεται κάτω από δύσκολες, πολλές φορές, αντίξοες συνθήκες.

»Είναι, όμως, βέβαιο ότι η εκπαίδευση, η ικανότητα, το φρόνημα και το ηθικό τους μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα των οπλικών συστημάτων της χώρας. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εγγύηση ασφάλειας, σταθερότητας και εθνικής αξιοπρέπειας, και ενισχύουν τον διεθνή ρόλο της χώρας μας. Θέλω να διαβεβαιώσω όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ότι τιμούμε το έργο τους, είμαστε περήφανοι για αυτούς και θα σταθούμε δίπλα στα προβλήματά τους, με όλες μας τις δυνάμεις».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016, 14:30