Στις προηγούμενες εκλογές ο κ. Τσίπρας έδωσε υποσχέσεις στον ελληνικό λαό τις οποίες δεν έκανε πράξη, αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αθανάσιος Μπούρας σε δήλωσή του.

«Έσκισε το περίφημο «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» κάτω από ένα βαρύ μνημόνιο που ο ίδιος διαπραγματεύτηκε, και αποδείχτηκε ανίκανος να εφαρμόσει οποιαδήποτε προεκλογική του δέσμευση και οποιοδήποτε πρόγραμμα. Σε αυτές τις εκλογές μεθοδεύει μια νέα προπαγανδιστική παγίδα, ένα νέο «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης». Μπροστά στις ίδιες του τις αποτυχίες εξακολουθεί να παραπληροφορεί. Ο ελληνικός λαός όμως κρίνει και συγκρίνει τα πεπραγμένα του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του αυτό το επτάμηνο με όσα έλεγε στις εκλογές του Ιανουαρίου. Το αποτέλεσμα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι μια οικονομία κατεστραμμένη, τράπεζες κλειστές και ένα τρίτο μνημόνιο», προσθέτει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Νέα Δημοκρατία με επικαιροποιημένο και ρεαλιστικό πολιτικό λόγο, σε συνδυασμό με την αυθεντική προσωπικότητα του Προέδρου μας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αλλά και τη συστράτευση όλων των δυνάμεων της παράταξης, αποτελεί την πλέον πειστική και χρήσιμη λύση για την πατρίδα»καταλήγει ο κ. Μπούρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης