«Ο κ. Τσίπρας συμμαχεί και με τον… διάολο»

«Ο κ. Τσίπρας συμμαχεί και με τον… διάολο»
Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το ταξίδι του στην Ολλανδία, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Σίμος Κεδίκογλου κάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αποκαλύψει τους συμμάχους του, υπογραμμίζοντας πως σε περίπτωση που δεν προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια, «θα το κάνει η κυβέρνηση για να γνωρίζουν οι Έλληνες με ποιους ταυτίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση και ποιες είναι οι θέσεις που πρεσβεύουν».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας «πηγαίνει το Σάββατο στην Ολλανδία για εκδήλωση του ευρωσκεπτικιστικού μαοϊκού, Μαρξιστικού-Λενινιστικού σοσιαλιστικού κόμματος».

«Οι περιθωριακοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα είναι γνωστοί. Ανάμεσά τους ακόμα και τα κόμματα της αιματοβαμμένης κατεχόμενης Κύπρου. Αυτό, όμως, που δεν είναι γνωστό είναι ότι οι Ολλανδοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα καταψήφισαν στην ολλανδική Βουλή τη χρηματοδότηση της Ελλάδας, με χαρακτηριστικότερο επιχείρημα ότι “σε μια χώρα που είναι βυθισμένη στο χρέος δεν της δίνεις μια νέα πιστωτική κάρτα”» είπε.

Παράλληλα, αναρωτήθηκε πώς ονειρεύεται την Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας:

«Εκτός Ευρώπης, απομονωμένη, με συμμάχους μόνον ακραίους και περιθωριακούς;».

Ο Σίμος Κεδίκογλου ανέφερε επίσης ότι «ο κ.Τσίπρας συμμαχεί και με τον διάολο, προκειμένου να βλάψει τη χώρα».

«Συμμαχεί με όσους καταψηφίζουν τη χρηματοδότηση στην Ελλάδα, ακόμα και με κόμματα της αιματοβαμμένης κατεχόμενης Κύπρου μας. Οι Έλληνες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους» είπε.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την ανακοίνωση του Σίμου Κεδίκογλου, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Οι καθόλου περιθωριακοί σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με δεκάδες άλλα κόμματα στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύουν τις δυνάμεις της ελπίδας και της ρήξης με τα Μνημόνια της λιτότητας. Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Σαμαρά και την κυβέρνηση που οι διεθνείς της επαφές περιορίζονται στις χειραψίες και τα χαμόγελα στους φωτογραφικούς φακούς με όσους διαλύουν την Ευρώπη».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014, 18:03