Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τη «χρυσή» Εθνική Νέων

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017, 01:45
 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε τη «χρυσή» Εθνική Νέων
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση
 
Τους Πρωταθλητές Ευρώπης νέων αντρών στο Μπάσκετ, υποδέχθηκε στο γραφείο του, στο Μοσχάτο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
            
Στον προσωπικό του λογαριασμού στο Twitter, ο κ. Μητσοτάκης, ανήρτησε σχετικό video από τη συνάντηση και έγραψε χαρακτηριστικά: «Επιτυχίες όπως το Χρυσό της Εθνικής (στο  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα), “FIBA U20 EuropeanChampionship – Hellas2017” έχουν ένα μεγάλο καλό: Μας ενώνουν όλους και αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε ως χώρα».
 
           
Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Προέδρου της ΝΔ:
Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και όλους όσοι εργάστηκαν για να έρθει ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ.
 
«Είμαι υπερήφανος ως Έλληνας για την επιτυχία σας», είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Θέλω να σας συγχαρώ πραγματικά, γιατί είστε άξιοι συνεχιστές μιας παράδοσης, που πηγαίνει πίσω πάνω από 30 χρόνια».


 
Τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται επιτυχίες όπως το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική Ομάδα Νέων. «Δεν έχουμε πολλές επιτυχίες τελευταία ως χώρα. Πάντοτε, οι επιτυχίες στον αθλητισμό έχουν ένα μεγάλο καλό: Μας ενώνουν όλους. Και αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε ως χώρα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.
 
Χαρακτήρισε το μπάσκετ «ταυτισμένο απόλυτα με την Ελλάδα και με την αθλητική μας παράδοση» και πρόσθεσε: «Έχουμε αποδείξει μας ταιριάζει πολύ ως λαός. Εάν αναλογιστεί κανείς τι έχουμε πετύχει τα τελευταία 30 χρόνια, για το μέγεθος της Ελλάδας αλλά και για τα κονδύλια που έχουμε διαθέσιμα – όχι μόνο σε επίπεδο επαγγελματικού αλλά και σε επίπεδο ερασιτεχνικού μπάσκετ – αντιλαμβάνεται την τρομερή επιτυχία μας».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017, 01:45