«Ο Κορκίδης όταν κατέβηκε υποψήφιος ήξερε το νόμο»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014, 09:08
«Ο Κορκίδης όταν κατέβηκε υποψήφιος ήξερε το νόμο»
Tην παραίτηση του προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη από τα κομματικά όργανα της ΝΔ λόγω της διαφωνίας του με το άνοιγμα των καταστημάτων κάθε Κυριακή σε 10 περιοχές της χώρας, σχολίασε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος

«Ο Κορκίδης όταν κατέβηκε υποψήφιος ήξερε το νόμο. Τώρα τον ανακάλυψε;», αρκέστηκε να πει ο κ. Γιακουμάτος, μιλώντας στο Mega.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης εξήγησε ότι αποφασίστηκε το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές του χρόνου στη Ραφήνα, καθώς είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Αττικής και έχει μεγάλη τουριστική κίνηση.

Αναφορικά με το άνοιγμα των καταστημάτων στα νησιά της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου -τα οποία πάντα ήταν ανοικτά τις Κυριακές- διευκρίνισε ότι συμπεριελήφθησαν στη σχετική υπουργική απόφαση, καθώς η λειτουργία τους ήταν παράνομη.

Επίσης, ο κ. Γιακουμάτος είπε ότι υπάρχει πρόβλεψη στο νόμο ώστε να ανοίξουν τα καταστήματα και σε άλλες περιοχές -σε περίπτωση που το ζητήσουν οι καταστηματάρχες- κατόπιν των ανάλογων κινήσεων του εκάστοτε περιφερειάρχη.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014, 09:21