Οξύτατη επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού εξαπέλυσε σήμερα από την Κόρινθο ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, απαντώντας στα λεγόμενά του ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

«Πέρυσι, ο κ. Παπανδρέου μας έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν» και μετά μας είπε ότι θα δώσει αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις. Σήμερα, μας λέει ότι, για τα δικά του σφάλματα, φταίει και πάλι η Ν.Δ. Και τότε έλεγε ψέματα. Και τώρα λέει ψέματα. Με μία διαφορά: Ότι τώρα πια τον έχει καταλάβει όλος ο κόσμος», δήλωσε ο κ. Σαμαράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποιεί τριήμερη περιοδεία στους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας και Αρκαδίας, με στόχο να παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση, αλλά και να στηρίξει τους υποψηφίους του κόμματός του ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

Ερωτηθείς να σχολιάσει τις διαφορές μεταξύ του υποψηφίου της ΝΔ για την περιφέρεια Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Δράκου και του Πέτρου Τατούλη, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως «ο κ. Δράκος είναι αποδεδειγμένα και πετυχημένα αυτοδιοικητικός, ενώ ο κ. Τατούλης είναι πολιτικά μεταλλαγμένος».

Σύμφωνα με τον Α. Σαμαρά ο κ. Δράκος εκφράζει έναν ευρύτατο κόσμο από κάθε πλευρά, γιατί είναι κατεξοχήν ανθρωποκεντρικός, ενώ ο κ. Τατούλης είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, «που δεν ξέρω καν αν τον θέλει», όπως είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης