Ο ΛΑ.Ο.Σ. για ελληνοτουρκικά, οικονομία και Πάγκαλο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011, 15:57
Ο ΛΑ.Ο.Σ. για ελληνοτουρκικά, οικονομία και Πάγκαλο
Επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή τις εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ., Κωστής Αϊβαλιώτης.

«Ο τρόπος με τον οποίο το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει τη φιέστα του Ερζερούμ περικλείεται στην παροιμία: ''Ο καθένας με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια''» δήλωσε ο κ. Αϊβαλιώτης.

Αναφερόμενος στον δανεισμό της ελληνικής οικονομίας από τις ξένες αγορές, είπε: «Ο οποιοσδήποτε δανεισμός κάτω από το επιτόκιο δανεισμού του μνημονίου αποτελεί επιτυχία». Το έστω και οριακό επιτόκιο που επετεύχθη δημιουργεί κάποιες προσδοκίες. Αν η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης ήταν πιο δημιουργική, πιο αναπτυξιακή και πιο αποτελεσματική, θα είχε επιτευχθεί ακόμη καλύτερο επιτόκιο».

Τέλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, είπε: «Ο κ. Πάγκαλος χρησιμοποιείται από το Μαξίμου για crash test: Αν αυτά που πει περάσουν, τότε όλοι κομπορρημονούν.

Όταν κάτι δεν περπατήσει, τότε τον αδειάζουν. Το θέμα θα ‘χει ενδιαφέρον, όταν ο κ. Πάγκαλος αποφασίσει να τους αδειάσει».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011, 15:57