Με νέα του τοποθέτηση ο Ανδρέας Λοβέρδος απέρριψε τον ισχυρισμό του ΓΕΝ ότι καθυστέρησε να διεξάγει νηοψία επειδή οι καιρικές συνθήκες ήταν απαγορευτικές.

«Όπως ενημερωνόμαστε οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν απαγορευτικές για τη διενέργεια νηοψίας με άγημα επιβαίνοντος λέμβου. Αλίμονο δε εάν τα πανάξια πληρώματα του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού ορρωδούσαν μπροστά στις συγκεκριμένες θαλάσσιες συνθήκες!» ανέφερε χαρακτηριστικά γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος για ακόμα μια φορά επεσήμανε ότι δεν δόθηκε ποτέ εντολή για οποιαδήποτε ενέργεια της φρεγάτας και εκφράζει την ελπίδα πως αυτές οι αναφορές θα κατατεθούν στην Βουλή.

«Όσο για τις δήθεν εξηγήσεις περί απόρριψης αλλοιωμένων αλιευμάτων, τις αφήνουμε στην κρίση των πολιτών» είπε αναφερόμενος στα δέματα που το ύποπτο πλοίο έριξε στη θάλασσα και το ΓΕΝ είπε πως επρόκειτο για αλλοιωμένα αλιεύματα και όχι κάτι άλλο.

Τέλος ενημέρωσε ότι την Παρασκευή θα καταθέσει στο αρμόδιο Ναυτοδικείο πλήρη φάκελο σχετικό με την υπόθεση για την διενέργεια έρευνας, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις.

Διαβάστε επίσης: 
Απάντηση του ΓΕΝ σε ερώτηση του Λοβέρδου για τη δραστηριότητα της φρεγάτας ΕΛΛΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης