Ο Μ. Σαμαντζίδης ο εκλεκτός Σαμαρά για τη Θεσσαλονίκη

Ο Μ. Σαμαντζίδης ο εκλεκτός Σαμαρά για τη Θεσσαλονίκη
Ο 43χρονος ψυχίατρος Μηνάς Σαμαντζίδης είναι ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, έπειτα από την παραίτηση του μικροβιολόγου Δημήτρη Τσάμη.

Ο Μ. Σαμαντζίδης έχει διατελέσει πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης της ΝΔ. Είναι ο τρίτος στη σειρά γιατρός που τοποθετείται στη θέση του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη από τον κ. Σαμαρά. Πριν από τον Δ. Τσάμη, ήταν ο ψυχίατρος Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο οποίος έγινε υφυπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Παπαδήμου και, σήμερα, είναι στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού.

«Η επιλογή του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στο πρόσωπό μου με τιμά ιδιαίτερα και τον ευχαριστώ για αυτήν. Οι ευχές και η ενεργός στήριξη των συνεργατών μου στη Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά κυρίως των φίλων και των στελεχών των κομματικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης, αποτελούν για εμένα πολύτιμο συμπαραστάτη. Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τη θέληση και την προσπάθεια όλων μας» δήλωσε ο κ. Σαμαντζίδης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013, 16:24