Να απορρίψουν με την ψήφο τους τα τέσσερα μνημονιακά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και Ποτάμι) και είτε να επιλέξουν να απέχουν από τις κάλπες είτε να στηρίξουν το ΚΚΕ, που παραμένει συνεπές στην αντιμνημονιακή γραμμή του κάλεσε τους πολίτες ο τέως αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος μετά τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας το πρωί στον ΒήμαFM, επεσήμανε: “Λέω στον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ, λευκό ή αποχή”, τόνισε χαρακτηριστικά. Όπως είπε, “είναι η μόνη εθνική λύση που δε θα οδηγήσει στη νομιμοποίηση του μνημονίου, ώστε να ξεκινήσει μια νέα διαπραγμάτευση”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μητρόπουλος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ “όχι αριστερά, αλλά ένα νέο μνημονιακό νεοφιλελεύθερο κόμμα” και τόνισε πως μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη ΝΔ.

Υποστήριξε, επίσης, ότι ο αποκλεισμός του από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ δεν οφείλεται στην υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία ενεπλάκη το όνομά του αλλά στην κριτική που άσκησε στην ηγεσία του κόμματος, ότι «πήγαμε σαν πρόβατα επί σφαγή» στη διαπραγμάτευση και ότι το τρίτο μνημόνιο είναι «επαίσχυντο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης