«Ο μόνος που δεν ενοχλείται από τη δυσοσμία που αναδύεται από τον βόρβορο είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας» αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτευψη σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη.

Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «συνεχίζει να καλύπτει τους συμμάχους και συνεργάτες του στη σκευωρία, υποστηρίζοντας πως Καμμένος και Χαϊκάλης έπεσαν θύματα… δολοπλοκίας. Μετατρέπει τους θύτες σε θύματα και αδιαφορεί για τη σπίλωση υπολήψεων καθ’ όλα έντιμων βουλευτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η κα Βούλτεψη τονίζει ότι «μέσα στο απίστευτο υβρεολόγιό του ο κ. Τσίπρας έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τον Μανώλη Γλέζο ως… αρχηγό της διαπλοκής! Πιο χαμηλά δεν έχει για τον κ. Τσίπρα».

«Μετά από τόσες ομολογημένες παρακολουθήσεις και άλλες παράνομες πράξεις, ο κ. Τσίπρας επιτίθεται και στη Δικαιοσύνη, κατηγορώντας τη για ολιγωρία. Μπροστά σ’ αυτήν την πολιτική ανηθικότητα, όλη η κοινωνία κρατά πράγματι τη μύτη της» καταλήγει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης