Τον επενδυτή που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και με τον οποίο συναντήθηκαν τρεις υπουργοί της κυβέρνησης με αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, που βρίσκεται επίσης σε περιορισμό στο σπίτι του.

Όπως είπε, ήταν Ισραηλινός που ενδιαφερόταν για τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας: «Ήταν επενδυτής για τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας. Και είναι από το Ισραήλ. Θέλουμε να λυθεί το θέμα της Ελευσίνας» είπε ο Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας σε πρωϊνή εκπομπή της τηλεόρασης του Open.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Παπαθανάσης, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, είπε επίσης ότι δεν έχει κανένα σύμπτωμα, πως τις επόμενες ημέρες θα κάνει το τεστ και πως προς το παρόν βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα στο σπίτι του.

«Ήταν μία υπηρεσιακή συνάντηση με έναν επενδυτή ο οποίος είχε περάσει και το τεστ των 72 ωρών. Από τη χώρα που έρχεται είναι πολύ τυπικοί. Ήμασταν έτοιμοι να αναχωρήσουμε με τον πρωθυπουργό όταν ενημερωθήκαμε. Ακούσαμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Είμαστε τώρα σε καραντίνα. Όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Στη συνάντηση φορούσαμε όλοι μάσκες» ανέφερε. «Εργαζόμαστε από το σπίτι. Είμαι σε ξεχωριστούς χώρους από την υπόλοιπη οικογένεια. Το Σάββατο ή την Κυριακή θα κάνω το τεστ. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα» είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Παπαθανάσης.

Να σημειωθεί πως σε προληπτική καραντίνα, εκτός του κ. Νίκου Παπαθανάση, έχουν τεθεί επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης