Ο πρωταγωνιστής του… καρότου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014, 19:34


Ρεπορτάζ: Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Η υπόθεση του εξαίρετου πολιτικού ο οποίος έμπαινε σε site γνωριμιών, ανοίγοντας την κάμερα για να κάνει τις πλέον απίστευτες αθλιότητες, αφορά σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η δημοσιοποίηση του όλου θέματος είναι υπόθεση ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η δημοσιογραφική έρευνα και να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους άμεσα ενδιαφερόμενους να πάρουν θέση.

Επειδή φαίνεται ότι ορισμένοι κύριοι αισθάνονται ισχυρότεροι από αυτό που είναι πιθανώς στην πραγματικότητα, θέλουμε να τους υπενθυμίσουμε ότι η ενημέρωση παραμένει, παρά τις όποιες αντιξοότητες, δικαίωμα του πολίτη και υποχρέωση του δημοσιογράφου. Ως εκ τούτου, συμβουλές του τύπου «μην το κάνετε γιατί θα μας βρείτε απέναντι» δεν πρόκειται να πιάσουν τόπο.

Απέναντι είναι οι πολίτες, το δίκαιο και η αλήθεια.

Εάν πάλι επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν πολιτικά ως όμηροι, αυτό είναι δικαίωμά τους, αρκεί να γνωρίζει τα πάντα ο κόσμος που τους ψηφίζει.

Δεν υπάρχει χώρα στην οποία ο δημοσιογράφος θα αποσιωπούσε υπόθεση με πρωταγωνιστή πολιτικό, ο οποίος χρησιμοποίησε το Internet για να κάνει στριπτίζ ενώπιον αγνώστων και να σπάσει κάθε όριο αυτοσεβασμού με χυδαίες πράξεις, αναγκάζοντας την παρέα των φοιτητών με τους οποίους επικοινώνησε να «ξεράσουν»!...

Επειδή κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι όλα αυτά αποτελούν υπερβολές, δημοσιοποιούμε απόσπασμα από το τέλος της ηλεκτρονικής παρακμής, για να καταλάβετε πόσο χαμηλά έχει πέσει η πολιτική αξιοπρέπεια και ο αυτοσεβασμός.

Όχι τόσο εκείνου που πρωταγωνίστησε αλλά των άλλων που τον στηρίζουν πολιτικά. Η κοινωνία έχει ακόμα αξίες ευτυχώς…

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014, 19:47