Με μία λιτή ανακοίνωση, ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος αποχαιρετά τον τραγουδοποιό Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποχαιρετούμε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σοκαρισμένοι από την αναπάντεχη και απίστευτη απώλεια. Ο σπουδαίος τροβαδούρος που μας χάρισε απλόχερα αποθέματα ονείρου ευαισθησίας και τρυφερότητας, «έφυγε» από το αγαπημένο του Πήλιο. Από το ίδιο μέρος από το οποίο ξεκίνησε τη γόνιμη πορεία του στη ζωή και την τέχνη.

Η συντεχνία των μουσικών αλλά και όσοι τον αγαπούν τώρα θα είναι φτωχότεροι. Παρηγοριά, τα τραγούδια του, η μοναδικότητα της φωνής του, οι απόλυτα προσωπικές και αγαπημένες ερμηνείες του.

Λαυρέντη ταξιδεύεις, αλλά θα είσαι πάντα εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κικίλιας: Τα τραγούδια του θα μας συντροφεύουν πάντα

«Ένας μεγάλος τραγουδοποιός, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, δεν είναι πια κοντά μας. Τα τραγούδια του θα μας συντροφεύουν πάντα» έγραψε στο Twitter ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

 

Κ. Μητσοτάκης: «H απώλειά του αφήνει ένα κενό σε όλους μας»

«Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας μεγάλος τραγουδοποιός και η απώλειά του αφήνει ένα κενό σε όλους μας. Ήταν και ένας υπέροχος άνθρωπος που είχα την τιμή να γνωρίζω προσωπικά». Αυτό αναφέρει στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απώλεια του σημαντικού καλλιτέχνη. Ο κ. Μητσοτάκης εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του και προσθέτει: «Η μουσική του θα μας συνοδεύει πάντα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης