Απάντηση-επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ανακοίνωση του τομέα Ναυτιλίας του κόμματος σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Κίνας στην Ελλάδα, εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, υποστηρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβεται ούτε τους κανόνες της φιλοξενίας.

Όπως τόνισε η κ. Βούλτεψη ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να επιτεθεί στην κυβέρνηση σε μία στιγμή «που ο πρωθυπουργός μίας μεγάλης χώρας όπως η Κίνα επισκέπτεται την πατρίδα μας» και μάλιστα «χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς ενάντια στον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζοντας η κυβερνητική εκπρόσωπος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ψεύδεται και προπαγανδίζει, διότι στην COSCO εργάζονται ήδη περίπου 1.000 Έλληνες και τόπος εργασίας τους είναι το Κερατσίνι και ο σταθμός εμπορευματοκιβωτίων και όχι το Λιμάνι του Πειραιά».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι οι συμβάσεις από την αρχή έως σήμερα είναι διαφανείς και είναι γνωστά τα κέρδη για την εθνική οικονομία και προσέθεσε ότι «έτσι θα γίνει και στο μέλλον, παρά τη μηδενιστική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ».

«Αυτές τις ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ ας αρκεστεί στην κριτική που δέχεται ακόμη και από την τελευταία του φράξια. Όσο για την κατάπτυστη ανακοίνωση του τμήματος Ναυτιλίας την παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού», κατέληξε η κ. Βούλτεψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης